Collega’s en informatie samenbrengen met Sharepoint Online

Normaal gesproken komen collega’s bijna elke dag samen op kantoor, maar tegenwoordig is dat toch wel wat anders. Met telkens weer adviezen om vanuit huis te werken, zien collega’s elkaar steeds minder. Dit werkt helaas de samenwerking, betrokkenheid en productiviteit van medewerkers tegen. Maar wat doe je er dan aan om medewerkers toch weer betrokken te voelen bij het bedrijf? En hoe doe je de samenwerking en productiviteit ten goede? Daar heb ik maar één antwoord op! En dat is SharePoint Online.

Samenwerking, productiviteit en betrokkenheid verhogen

Misschien heb je daar nog nooit over gehoord en ook geen idee wat het is. Maak je geen zorgen, ik zal het je allemaal uitleggen. SharePoint Online biedt een platform waar belangrijke informatie als bestanden en nieuws over de organisatie worden gedeeld. Zo blijven medewerkers op de hoogte en komt alle informatie op een centrale plek terecht. Maar hoe verhoogt dit samenwerking, betrokkenheid en productiviteit dan?

Hoe verhoogt SharePoint Online dit?

Misschien kun je het al raden, maar door jouw medewerkers met nieuwtjes op de hoogte te houden wordt de betrokkenheid verhoogd. Daarnaast wordt de productiviteit verbeterd doordat alle informatie en bestanden op een centrale plek te vinden zijn. Medewerkers hoeven dus niet eindelos te zoeken voor ze een bestand hebben gevonden. Ze gaan gewoon simpelweg naar SharePoint Online en vinden alles wat ze nodig hebben. En hoe SharePoint Online samenwerking bevorderd? Doordat ook leuke informatie als verjaardagen en andere updates van teams te delen. Zo blijven medewerkers ook van elkaars privé leven op de hoogte. SharePoint online wordt in tijden als deze steeds belangrijker voor zowel werkgevers als werknemers.

Wat kun je allemaal plaatsen op SharePoint Online?

Je vraagt je misschien ook wel af wat je dan allemaal kunt plaatsen op SharePoint Online. Er zijn eindeloze mogelijkheden en het intranet wordt helemaal ingedeeld op basis van de behoeften van de organisatie. Tuurlijk zijn er wel een aantal standaard elementen die je kunt toevoegen aan jouw intranet. Zo kun je nieuws, koppelingen, afbeeldingen, evenementen, bedrijfsdocumenten, verjaardagen, pagina’s, FAQ, video’s, personen, power BI, Microsoft Forms, twitter en documenten toevoegen. Ja, dat is een hele boel he?

Zelf ook gelijk een intranet voor jouw bedrijf?

Lijkt zo een intranet je nou super handig voor jouw bedrijf? En is dat precies waar je naar op zoek bent? Overse.it helpt je graag verder met al jouw vragen en toont je graag een demonstratie van de mogelijkheden.